Het is bijna Vaderdag!

Wilt u ook zo graag een glimlach toveren op het gezicht van uw vader, opa, schoonvader of papa? Dan is Vaderdag daar de perfecte dag voor.

Op de Eekhoeve vindt u de lekkerste Vaderdag cadeaus. Geniet uw vader van een biertje of een wijntje? Verras hem dan met een cadeaubon voor een bier-of wijnmoment in ons theehuis of kies één van de bierpakketten uit in onze Landwinkel. Speciaal voor vader hebben we onze Veens chocokaatje omgetoverd tot het ‘’Voor de liefste vader chocokaatje’’! Is uw vader een zoetekauw en gaat zijn liefde door de maag? Dan verras je hem natuurlijk met luxe chocoladebonbons of de allerlekkerste Klepper drop. Is uw vader een echte carnivoor? Verras hem dan met een vers rundvleespakket van het duurzame vlees van de Utrechtse Heuvelrug!

Met welk cadeau verrast u hem dit jaar?

Avond4daagse!

Bent u nog op zoek naar inspiratie voor een traktatie/uitdeelcadeautje voor de avondvierdaagse? Op de Eekhoeve hebben we weer iets leuks bedacht!

Geef als beloning een ijs cadeaukaart van 1/2/3/4 bolletjes ijs!

Ook hebben wij aan de volwassenen gedacht! Wat dacht u van een leuke bon voor een prachtig veldboeket uit onze pluktuin!

Geniet met elkaar en heb lol tijdens de vierdaagse! Veel wandel plezier!

Kom naar de Beleeftuin!

Kom groenten oogsten in onze beleeftuin! Gezelliger en verser kunt u het niet krijgen. Haal een mesje in onze Landwinkel en ga naar de moes- en/of pluktuin en kies wat u wilt!

Nu in onze moestuin: rabarber, snijsla, spinazie, botersla, raapstelen, tijm, munt, rozemarijn, lavas, peterselie en bieslook.

Groenten grootgebracht met liefde, passie en plezier! Kom gerust langs voor een praatje en wij vertellen u alles over onze tuin.

Aanbiedingen van deze week!
  • Brandtnetel kaas -20%
  • Botersla, vers van eigen land nu €0.99
  • Beefburger 2+1 gratis verpakking!

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie