Alles voor de perfecte BBQ!

Houdt de hitte buiten! Wanneer u binnen kookt, zorgt u voor meer warmte in huis. Een goed excuus dus om buiten de barbecue aan te zetten. Bij ons vindt u echt alles wat nodig is om lekker buiten te genieten. Van het allerlekkerste vlees van de Utrechtse Heuvelrug tot heerlijke dippers, oerbroden en verse sla uit de tuin!

Denk bijvoorbeeld aan de onoverwinnelijke klassiekers op de barbecue: hamburgers, saucijsjes, saté’s, karbonades en spareribs. Voor onze echte carnivoren hebben we Ribeye, T-bone, staartstuk, Côte de boeuf en bavette.

Verzekerd zijn van een luxe stuk vlees? Geef dit tijdig aan ons door dan zorgen wij ervoor dat dit voor u klaar ligt.

Theehuis Bij Kees & Sien nu ook op DINSDAG OPEN!

In de periode juli t/m augustus kunt u ook weer op DINSDAG genieten in ons Theehuis Bij Kees & Sien.

Ook introduceren we vanaf dinsdag 2 juli a.s. onze nieuwe menukaart, met inspiratie uit de zomer om van te genieten op ons terras!

Nieuwe smaken en terugkerende topgerechten vindt u terug op onze menukaart. Een bietensalade met mont belairde kaas, honing en spekjes. Een pulled chicken wrap met een compote van ui, paprika en courgette. En voor de stevige trek hebben we een briochebroodje hamburger met zomermelange kaas en spek geserveerd met groentechips. Naast onze lunchgerechten kunt u kiezen voor een smikkel, bier of wijnmoment of een zoet gebakje. Kortom: Deze zomer staat genieten bij De Eekhoeve garant voor een culinaire boeren beleving.

Heeft u dieetwensen of wilt u graag glutenvrij eten? Wij houden graag van te voren rekening met uw specifieke wensen.

We nodigen u graag uit om te komen proeven van onze nieuwe kaart.

Graag tot ziens bij de Eekhoeve!

Vier de zomer op de Eekhoeve...... met het Midzomerfeest!

Een heerlijke dag waarop je kan genieten van onze boeren heerlijkheden. Gezellig samen met je gezin, vrienden, familie, buren of kennissen.

Vanaf 13:00 uur laten we de kolen van de greeneggs gloeien. Maken onze koks de smakelijkste gerechten van diverse soorten vlees van onze herefordrund, kip, varken en geit. Ook worden verschillende groentes uit onze moestuin omgetoverd tot juweeltjes van een gerechten.

Er is een kraam met verse smoothies en onze bakker haalt alles uit de kast voor zoete lekkernijen waar je, je vingers bij op kan eten.

Kom genieten op ons boeren eetplein onder genot van een regionaal biertje of een mooi glas wijn.

Ook is er aan de kinderen gedacht.

Ga de strijd aan tijdens de boerderijspelen. Spring al je energie eruit op het springkussen. Help de boer mee de koeien melken, laat je schminken en geniet van de ballonnenclown.

Aanbiedingen van deze week!
  • Diverse soorten sla uit eigen tuin nu €0.75 p/stuk
  • Tartaar van de Hereford nu 2e verpakking voor de helft
  • Biologische geitenkaas Floortje & Grietje nu -20%
  • Citroensiroop 500ml -35%

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie