Hoera! Het is zomervakantie.

En wat een pret ervaren de kinderen nu al met dit prachtige weer. Even geen zin in het strand? Kom met uw kinderen gezellig naar de Eekhoeve en geniet van onze heerlijke IJs- koffie of IJs- thee. Of schuif gezellig aan bij onze IJs- stal voor een overheerlijk vers ijsje!

Daarnaast verkopen we in onze Landwinkel het Zomerboek van Route.nl. Het vakantieboek voor de fiets- en wandelliefhebber. Met maar liefst 52 routetips waaronder 24 waterroutes door heel Nederland. Ook vind u in dit boek 52 mooie terrassen in Nederland, want zeg nu zelf na zo’n tocht heeft u natuurlijk een lekker hapje en koel drankje verdiend.

Hittetip!

Houd de hitte buiten! Wanneer u binnen kookt zorgt u voor meer warmte in huis. Goed excuus dus om buiten de barbecue aan te zetten. Bij de Eekhoeve bent u aan het juiste adres voor vers sappig rund, varken en kippenvlees. We weten waar het vandaan komt en hoe het heeft geleefd en dat proeft u terug in de volle smaak. Of maak een frisse zomerse salade van verse sla en groente uit onze moestuin. – zo bespaart u ook nog op het gas- (of stroom)verbruik.

Aanbiedingen van deze week!
  • Runder worstjes, lekker voor de barbecue 3e verpakking gratis!
  • Frisse verkoelende Landwinkel sappen 2e fles = 50% korting.
  • Bieten van €1,50 voor maar €0,99 cent p/kg.
  • Geitenkaas Affiné, een Hollandse kaas met een buitenlands karakter nu 20% korting.

Deze aanbiedingen gelden vanaf woensdag 25 juli t/m dinsdag 31 juli 2018

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie