NIEUW! Bier- en wijnmomenten

Even lekker ontspannen, bijkletsen of gewoon culinair genieten? Onze bier- en wijnmomenten zijn hier de perfecte gelegenheid voor. Een ware belevenis met heerlijke wijnen of bieren in combinatie met diverse heerlijke bijpassende gerechten. Leuk voor met z'n tweeën of een grotere groep.

Schijnt de zon? Dan kan het bier- en of wijnmoment bij ons natuurlijk ook buiten op het terras!

Zon, wijn/bier en heerlijke gerechtjes; een ideale combinatie.

We verwelkomen u graag!

Reserveer hier uw wijn- of biermoment »
Midzomer feest op de Eekhoeve!

De succesformule van het Midzomerfeest is lekker eten, leuke muziek en jullie!

Er zullen diverse food stands zijn waar we de lekkerste gerechten voor u bereiden: mooie stukken vlees, heerlijke salades, gezonde smoothies, streekbieren, goede wijnen en nog meer lekkers.

Natuurlijk organiseren we ook weer diverse leuke activiteiten voor de kinderen. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie!

Noteer in uw agenda: Zaterdag 6 juli, Midzomerfeest op de Eekhoeve.

Speciaal voor deze gelegenheid zijn we die dag geopend vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur!

Facebookpagina »
Het is bijna Vaderdag!

Wilt u ook zo graag een glimlach toveren op het gezicht van uw vader, opa, schoonvader of papa? Dan is Vaderdag daar de perfecte dag voor.

Op de Eekhoeve vindt u de lekkerste Vaderdag cadeaus. Geniet uw vader van een biertje of een wijntje? Verras hem dan met een cadeaubon voor een bier-of wijnmoment in ons theehuis of kies één van de bierpakketten uit in onze Landwinkel. Speciaal voor vader hebben we onze Veens chocokaatje omgetoverd tot het ‘’Voor de liefste vader chocokaatje’’! Is uw vader een echte carnivoor? Verras hem dan met een vers rundvleespakket van het duurzame vlees van de Utrechtse Heuvelrug!

Met welk cadeau verrast u hem dit jaar?

Bedankt Meester! Bedankt Juf!

Bedank de juf of meester met een kleinigheidje. Een leuke cadeaubon van ons theehuis bij Kees & Sien of een heerlijke boeren delicatesse uit de Landwinkel. Ook hebben wij leuke kaartjes voor de meesters en juffen om het cadeautje nog leuker te maken!

Waarmee maakt u de juf of meester blij?

Aanbiedingen van deze week!
  • Hertog Jan kaas -20%
  • Brandt en Levie worst -15%
  • Al het diepgevroren rundvlees 2e verpakking -50%

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie