Eekhoeve's BoerenProefdag!

Op 29 september a.s. vindt er Eekhoeve's BoerenProefdag plaats met als thema: Herefords van de Utrechte Heuvelrug. Op de Green Egg zullen de heerlijkste gerechten klaar worden gemaakt. De sommelier laat de heerlijkste wijnen proeven en de eigenaar van Herefords van de Heuvelrug vertelt over deze mooie koeien. Komt u ook gezellig langs? Voor de vegetariërs onder ons zullen ook heerlijke gerechten bereid worden. De dag begint om 10.00 uur en eindigt rond de klok van 16.00 uur. Zet hem in uw agenda!

Wist u dat...

- het broodje van de maand een verrukkelijke Hereford burger is met aardappelpartjes, kruidendip, tomatensalasa, spek en Italiaanse kaas? Kom snel proeven in ons Theehuis Bij Kees en Sien!

- we in de Landwinkel 'Soepen van Opa' verkopen? De Soepen van Opa staan voor eerlijk eten zonder toevoegingen.


Soepen van Opa »
Geniet u ook zo van een vrolijk veldboeket?

De sfeer van de pluktuin maakt iedereen vrolijk. Met uitbundige bloemen zoals dahlia’s heeft u dat vrolijke van-het-veld-gevoel snel te pakken. Helaas loopt het ‘bloemen pluk’ seizoen nu bijna ten einde, maar dankzij het mooie weer kan het nog even worden verlengd. Daarom plukt u deze week 10 steeltjes voor maar €2!

TIP!

Bijna alle kleuren bloemen passen bij elkaar en vaak worden verrassende combinaties het allermooist!

Aanbiedingen van deze week!
  • Landwinkel sappen 2e voor de helft
  • Landwinkel snoepjes 2e voor de helft
  • Landwinkel bakmixen 2e voor de helft
  • Plukbloemen 10 stelen voor €2

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie