Bourgondische kerstpakketten voor elk budget

Onze bourgondische kerstpakketten zijn samengesteld met producten van de boerderij. Voor elk budget hebben wij leuke, en vooral lekkere, producten die uw kerstpakket uniek maken. Hoe groot of klein uw organisatie ook is, bestel uw kerstpakketten bij de Eekhoeve.

Kom naar onze Landwinkel of bezoek onze website om onze bourgondische kerstpakketten te bekijken en te bestellen. Het is ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Wij denken graag met u mee over de beste samenstelling en lekkerste producten. Maak vooraf een afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben.


Klik hier voor de kerstpakketten »
Herfst op de zorgboerderij

Tot vorige week konden de deelnemers van de zorgboerderij nog buiten genieten van het prachtige zonnige weer. Van elke herfstzonnestraal werd genoten

Nu het ‘echte’ herfstweer is aangebroken genieten de deelnemers binnen. Alle activiteiten die worden gedaan hebben als thema: herfst. Zo maken de deelnemers herfstschilderijen, doen zij een paddenstoelenquiz en maken zij regelmatig een herfstwandeling op zoek paddenstoelen, eikels en kastanjes. Hier knutselen de deelnemers dan weer iets moois van.

Nieuw in ons assortiment
 • Runderrookworst: Een karaktervolle ambachtelijke worst. Hierbij worden de mooie zachte delen van de rund gebruikt. Om de worst een stevige bite te geven wordt het vlees grof gemalen. De worsten gaan de rookkast in waar ze worden gerookt op beukenhout. Runderrookworst met een echt authentiek karakter!
 • Drie soorten biologische kaas van Biostee
  • Eeuwige vrijgezel: Een verrassende robuuste kaas met flink wat knoflook en een vleugje basilicum. Geen kaas voor bij het ontbijt, maar een absolute aanrader in combinatie met een goed glas rode wijn. Bijvoorbeeld de Malbec uit onze Hacienda Albea lijn.
  • Pittige Tante: Een zalige belegen kaas met een rijping van minimaal 25 weken. Pittig van smaak maar niet te scherp.
  • Rauwdouwer: Een prachtige kaas met ingrediënten uit de biologische moestuin. Verse peterselie, pittige ui en paprika zorgen voor een overheerlijke smaak. Zalig tijdens de lunch op brood of juist met een stevig glas boerentroefbier tijdens de borrel. Een kaas met een krachtige bite.
AANBIEDINGEN VAN DEZE WEEK
 • Brandt en Levie worst, twee voor €10
 • Diepgevroren Entrecote 1+1 gratis
 • Pelikaan thee (diverse smaken) 2e voor de helft

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie