Eet meer geit!

Het vlees van geitenbokjes is net zo lekker als lamsvlees en het is zonde, dat het grootste deel van de 70.000 geitenbokjes die in Nederland worden geboren naar het buitenland verdwijnen of in sommige gevallen zelfs worden vernietigd. Laten we daar zelf iets lekkers mee bereiden.

Daarom vanaf nu in onze Landwinkel verkrijgbaar: Geitenvlees van Boerenbok! Geitenvlees is mals van smaak. In het buitenland staat geitenvlees al veel langer bekend als een culinaire delicatesse.

In ons assortiment vindt u een Bokburger, Sateh kambing, voorbout (lekker op de BBQ), kotelet, en een half of heel geitenbokje!

Probeer het zelf, in onze winkel vindt u een aantal overheerlijke recepten!

Tip! Neem een kijkje op de website van boerenbok!

Boerenbok geitenvlees »
Kom en geniet van onze Beleeftuin!

De eerste bloemen staan alweer te stralen om geplukt te worden voor een gezellig en kleurrijk veldboeket. Haal een mesje in de Landwinkel en snijdt zoveel u wilt. Leuk voor in uw vensterbank, op de keukentafel of maak er een geliefde blij mee!

Loop vervolgens door naar onze moestuin en oogst de heerlijkste groenten! Gezelliger en verser kunt u het niet krijgen.

Nu in onze moestuin: Frambozen, aalbessen, courgette, prei, bospeen, bieten, tuinbonen, sperziebonen, koolrabi, spitskool, rode kool, andijvie, spinazie, snijbiet en diverse soorten sla.

Ook zin in een lekker ijsje?

Kom gezellig langs voor een lekker ijsje! Bij mooi weer of bij wat minder weer maakt niet uit, gewoon omdat het lekker is! We hebben de lekkerste smaken en coupes voor u!

Of geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak in ons Theehuis Bij Kees & Sien, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin. Onze creatieve bakkers hebben weer allerlei lekkers gemaakt. Een aardbeien kersen-cake, vegan cheesecake of een verfrissende limoentaart!

Die wilt u toch allemaal proeven?

Aanbiedingen van deze week!
  • Magere runderlappen 1+1 gratis
  • Courgette uit de tuin twee voor €1
  • Boeren 20+ kaas nu 20% korting

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie