Hereford koeien van de Utrechtse Heuvelrug nu ook te bewonderen op Kwintelooyen!

Wij vinden het belangrijk dat mensen weten waar hun vlees vandaan komt en dat ze ook zelf kunnen zien hoe onze koeien worden gehouden, wat ze eten en hoe ze worden behandeld. Daarom hebben wij van De Eekhoeve en hobbyboer Leen Stam gekozen dat u de Hereford koeien niet alleen op ons terrein kunt bewonderen maar nu ook op Kwintlooyen. Wilt u zien hoe leuk zij het hebben? Wandel, ren of jog door Kwintelooyen en hopelijk loeien zij u tegemoet!

Meer weten over onze koeien? Volg dan de onderstaande link.

Herefords van de Heuvelrug »
Er is weer graskaas!

We hebben weer volop graskaas te koop in onze Landwinkel. Graskaas wordt gemaakt van de melk van koeien die voor het eerst in het jaar weer vers gras hebben gegeten. Heerlijk mild en romig van smaak! Lekker voor op brood, bij de borrel of door een salade. Komt u lekker proeven?

Korting knallers!
  • Koolrabi, vers uit eigen tuin van €2,25 voor maar €1,50 p/kg
  • Geitenkaas honingklaver 20% korting!
  • Laatste ronde rookworsten -25%, lekker bij de andijvie!
Privacyverklaringen van de Eekhoeve aangepast
Het zal u vast niet zijn ontgaan. Vanaf 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarom hebben wij ook de privacyverklaringen van de Eekhoeve aangepast. U kunt deze op onze website lezen.
U kunt zich op elk moment uitschrijven van onze mailinglijst door te klikken op de afmeld-link hier onderaan de nieuwsbrief. Mocht u niets wijzigen, dan gaan wij ervan uit dat u blij bent met uw huidige nieuwsbrief aanmelding en de mails die u van ons ontvangt.
Bekijk hier onze privacyverklaringen »

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie