Hoera! Het is voorjaar!

De zon breekt al regelmatig door, de bloemen beginnen te bloeien en je ruikt het voorjaar. Dit betekent maar één ding: het BBQ seizoen komt eraan!

De liefhebbers gaan in 2019 voor echte luxe. Wilt u verzekerd zijn van een pracht stuk vlees dan is een bezoek aan De Eekhoeve niet te vermijden. Probeer eens een wat onbekende stuk vlees/bereiding zoals de Beer can Chicken (hele kip op een blikje bier), een Bavette (een ware delicatesse voor op de BBQ), een imposante Côte de boeuf (een mals, dooraderd stuk vlees van het ribstuk) of een Picanha/staartstuk (de spieren van het staartstuk worden niet veel gebruikt door de koe waardoor het vlees geweldig mals is).

Verzekerd zijn van een pracht stuk vlees? Bestel via onze website en dan zorgen wij dat het zo spoedig mogelijk bij u op de BBQ ligt!

Bestel hier ons prachtvlees! »
Vier Pasen op De Eekhoeve!

20 april staat in het teken van Pasen op de Eekhoeve. Kom met uw kinderen paaseieren zoeken, genieten van een heerlijk paasgebakje of inspiratie op doen voor de paasbrunch in de landwinkel.

De paashaas is ook weer gezellig van de partij om de kinderen te helpen zoeken naar het gouden ei. Ook zullen er kuikentjes te bewonderen zijn en is er veel plezier te beleven met onze melkkoe.

Wilt u niet alleen op de Eekhoeve kunnen genieten van een heerlijk paasgebakje? Bestel ze snel in de Landwinkel of via onze website voor thuis.

Bestel het paasgebak hier »
Start aspergeseizoen!

Koop de lekkerste asperges in de Landwinkel of geniet in ons Theehuis Bij Kees&Sien van de huisgemaakte aspergesalade met serranoham en een dressing van pesto.

Asperges zitten boordevol vitaminen, zoals vitamine K, vitamine C, vitamine B1, B2, vitamine E en foliumzuur. De unieke groente werkt bloedzuiverend en kan als vocht afdrijvend middel worden gebruikt bij blaas- en nierfunctiestoornissen.

Voor en tijdens het asperge seizoen worden geen gewasbeschermingsmiddelen gebruikt. Daarom behoort dit seizoensproduct tot de schoonste groenten van Nederland!

Geniet u ook van het witte goud dit seizoen? Proef of koop het nu bij ons op De Eekhoeve.

Aanbiedingen van deze week!
  • Paasmix chocolade -10%
  • Jersey jong belegen en extra belegen kaas -20%
  • Hereford beefburgers 2+1 gratis!
Aankomende evenementen op De Eekhoeve
  • 20 april: Pasen op De Eekhoeve
  • 11 mei: Lentedag
  • 6 juli: Midzomerfeest!

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie