Kom genieten van de oogst op 28 september bij de Eekhoeve

Kom op zaterdag 28 september met het hele gezin naar De Eekhoeve om met ons het Oogstfeest te vieren! Er is die dag veel te doen, te zien, te leren en natuurlijk te proeven. Natuurlijk zijn er weer veel leuke activiteiten voor de kinderen, waaronder pompoenen uithollen, was kaarsjes maken, zelf broodjes roosteren, popcorn maken en nog veel meer.

Tijdens deze feestelijke dag laten vrijwilligers van het IVN jong en oud beleven hoe leuk, gezond en belangrijk natuur is en gaan daarom het bos in, zelf leren en doen staat centraal. Ook hebben we een kleine food market met o.a. stoofpotjes, soepen, diverse belegde broodjes en lekkere zoetigheden. Er zullen verschillende oude ambachten worden gedemonstreerd en er komt een imker vertellen over zijn bijen. Kortom een leuke dag uit voor jong en oud!

Meer informatie over IVN »
Geniet nog even van onze pluktuin!

In onze kleurrijke bloemenpluktuin groeien heel veel soorten bloemen: van dahlia's tot zonnebloemen en van korenbloemen tot zinnia's. Haal een schaartje in onze Landwinkel. Als je uitgeplukt bent, kun je in ons theehuis bij Kees en Sien smullen van koffie, thee, zelfgemaakte taarten en diverse lunchgerechten. Je kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen in onze landwinkel, daar vindt u diverse heerlijkheden van de Boerderij.

NIEUW! Huisgemaakt pulled beef van de Hereford rund!

Vanaf vandaag verkopen wij in onze Landwinkel huisgemaakte pulled beef van de Hereford rund. Alleen even opwarmen in een laagje bouillon en voeg op het laatst barbecue saus toe.

Serveer de pulled beef op een luxe broodje met een simpele salade en een uiencompote of geniet als diner met verse groenten.

Ter introductie alleen deze week de tweede verpakking voor de helft!

Aanbiedingen van deze week!
  • Pulled beef 2e verpakking -50%
  • Patisson (kruising pompoen/courgette) van €2.49 voor €1.99 p/kg
  • Boer'n tapas -35%
Bijzondere groente de patisson

Patisson is een schotel-achtige vrucht. Ze is een pompoensoort en kan wit, geel of groen van kleur zijn. Het vruchtvlees lijkt het meest op die van een courgette, echter de schil blijft hard bij het koken. Dit maakt dat patisson heel geschikt is om te vullen. Snijdt een dekseltje uit de patisson en verwijder het zaad met een lepel. Je kunt de patisson door zijn neutrale smaak, net als courgette, met van alles vullen zoals gehakt, champignons of couscous. Geschild en in stukjes gesneden is patisson lekker in allerlei stoofschotels of soepen. Vanwege de harde schil kun je patisson wel een aantal weken bewaren.

Recept: patisson met bietjes »

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie