Het wildseizoen is geopend!

Het traditionele wildseizoen start 15 oktober tot het eind van het jaar. In die periode is de jacht op veel Nederlandse wildsoorten toegestaan. Wild heeft een pure en karakteristieke smaak.

Wij hebben daarom in deze periode wild in ons assortiment zoals hert, wildzwijn en eend.

Wild is geschikt voor alle bereidingswijzen. Bakken, grillen, braden, roosteren, stoven, stomen. Wild combineert met tal van smaken. Met fluweelzachte aardappelpuree en beetgare pasta. Met knapperig geroosterde wintergroenten, frisse bladsalades, volzoete knolselderij- en romige pastinaakpuree. Met friszoete cranberrycompôte of oma’s appelmoes. Een subtiele rode wijnsaus of juist een stevige, pittige kaassaus maakt het gerecht compleet. De heerlijkste producten en recepten liggen voor u klaar in de Landwinkel.

Wijnadvies

Wild gaat goed gepaard met stevige rode wijnen bijvoorbeeld de Malbec of Carbanet Sauvignon uit onze Hacienda Albea lijn.

Wist u dat....:

- wij in de Landwinkel Klepper & Klepper drop verkopen? Met keltische zeezout of heerlijk zoet. Drop zonder gluten, gelatine en lactose. De beste drop ooit!

- er een winactie gaande is? Raad het gewicht van onze allergrootste pompoen en wie weet wint u een herfstlunch voor 2 personen in ons Theehuis. (raden kan in de Landwinkel tot vrijdag 2 november a.s.)

Kom proeven van onze nieuwe herfstkaart!

Vol passie is er gewerkt aan een nieuwe menukaart met heerlijke herfstgerechten.

Wat dacht u van bospaddenstoelen lasagne met courgette, lente-ui en roomkaas? Of geniet bijvoorbeeld van oma’s herfstpannenkoek met spek, geitenkaas, peer en honing.

Op onze herfstkaart vindt u veel nieuwe smaken, seizoensgebonden gerechten en terugkerende topgerechten, zoals de Beefburger. Dat wordt bourgondisch genieten!

Zien we u snel? (reserveren is gewenst)

Reserveer nu! »
Aanbiedingen van de Eekhoeve
  • Al het wild 15% korting.
  • Bij aankoop van een stuk oude kaas van de boerderij krijgt u een kaasdipje GRATIS!
  • 500 gram uien GRATIS bij aankoop van een pompoen

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie