Kom proeven van onze nieuwe menukaart!

Een clubsandwich bagel met hertenham, rode port-vijgen dip en Italiaanse kaas. Of wat dacht u van toast met shiitake, ui, paprika, spek, truffelmayo en herfstmelange kaas? Ook het broodje carpaccio met truffelmayo is door onze creatieve keukenbrigade weer op de kaart gezet. Liever zoet? Ga voor de stroopwafeltaart of een frisse yoghurt peren taart. wij verrassen u graag en laten zien dat de herfst een bourgondisch seizoen bij uitstek is.

Bekijk snel de nieuwe herfstkaart of nog beter; kom eens lekker proeven.

We zullen u zeker niet teleurstellen!

Ons menu »
Het is herfst!

We verwelkomen de herfst met open armen! Zomerse salades en waterijsjes zijn heerlijk, maar wat dacht je van sudderende stoofpotjes van de Hereford rund van de Utrechtse Heuvelrug, pompoensoep met de pompoenen vers van het land, maiskolfjes, tamme kastanjes, een jachtschotel, een herfstsalade met peer, walnoten en boeren kaas en de zoveel soorten wild!

In ‘wild’ wild proef je de pure, karakteristieke smaak. Wild aan tafel doet het altijd goed: feestelijk en smaakvol, en is bovendien eenvoudig te bereiden. Een hertenbiefstukje of wild zwijnkoteletje heeft niet langer dan een paar minuten per kant nodig, net als hazenrugfilet en het malse vlees van de eenden- of ganzenborst.

Wild gaat goed gepaard met stevige rode wijnen bijvoorbeeld de Malbec of Carbanet Sauvignon uit onze Hacienda Albea lijn.

Dat is nog eens genieten van de herfst!

U vindt diverse soorten wild vanaf volgende week in ons assortiment.

Nieuwe honinglijn!

13 nieuwe honing artikelen met eigen uitstraling

Bij deze introduceren wij de nieuwe honinglijn. De lijn bestaat uit 8 smaken honing en twee verschillende honingbonbons. De honing komt met name van Hollandse Imkers en wordt geleverd door het Bijenhuis uit Wageningen!

Met aankoop van deze Hollandse honing steun je onze imkers, onze bijen en onze natuur!

Aanbiedingen van deze week!
  • Extra belegen kaas -20%
  • Beefburgers 3 halen = 2 betalen!
  • Bospeen van €1.95 voor €0.99 per bos!

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie