Nieuwe momenten! Nieuwe kaart!

Nieuwe momenten! Naast onze bestaande smulmomenten gaan wij vanaf nu ook bier-en wijn momenten serveren! Genieten in stijl met wijn of bier en luxe gerechtjes van het platteland. Tijdens een zomerse dag heerlijk genieten op het terras van een borrel, spontaan met vrienden, collega’s of familie. Wij serveren het Veluwse Hert Bier uit Putten. De lekkerste bieren van de Veluwe! Dorps Leven, Zwaar Leven, Wild Leven, Lang zal ze Leven, Dubbel Leven, een frisse radler en pils. De wijnen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met een sommalier.

Ook is de keukenbrigade druk bezig geweest met het bedenken van nieuwe gerechten voor de kaart. De klassiekers zullen erop blijven staan, natuurlijk wel met een twist, maar er komen ook weer creatieve en leuke gerechten bij. Zoals een broodje brie met bramensaus en walnoten of een frisse salade van geitenkaas, zoete aardappel en avocado!

Dat is nog eens genieten op het plattenland!

Wanneer komt u proeven?

Lentedag!

Zaterdag 11 mei a.s. hebben we alweer een ontzettend leuk evenement in het vooruitzicht, de Lentedag! Gezellige kraampjes met o.a. één jarig perkgoed, hanging baskets, Cizz Cards en sieraden. Pottenbakken met de pottenbakker, springen op het springkussen en heerlijke lente proeverijtjes in de Landwinkel. Houdt voor meer informatie onze facebookpagina in de gaten of kijk op onze website.

Zien we u op 11 mei a.s. tussen 10.00 en 16.00 uur?

Lentedag »
De dag voor de Allerliefste moeder!

Nog maar twee weken en dan is het alweer zover, Moederdag. De hoogste tijd om uw moeder in het zonnetje te zetten. In onze Landwinkel heeft de Paastafel plaatsgemaakt voor een tafel speciaal voor alle moeders. U vindt daarop de lekkerste sappen, bakmixen, diverse cadeau pakketjes en nog meer lekkers. Daarnaast maakt onze banketbakker een heerlijke Moederdag-slof met verse aardbeien om thuis alle mama’s mee te kunnen verwennen.

Ook uw moeder verwennen met een overheerlijke slof? Bestel deze dan nu in onze Landwinkel of via de onderstaande link.

Bestel hier een Moederdag-slof »
Aanbiedingen van deze week!
  • Rundersaucijsjes 2+1 gratis!
  • Boer(innen)beschuit 25% korting
  • Hoeksche chips in diverse smaken van €2.59 voor €1.99

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie