Tapasweekend op de Eekoeve

Komend weekend 13 en 14 juli is het Tapasweekend op de Eekhoeve! Kom gezellig de schoolvakantie inluiden en geniet in ons Theehuis ‘Bij Kees&Sien’ van heerlijke kleine gerechtjes op de speciaal voor dit weekend ontworpen ‘’Tapasplank’’ of geniet van onze Hereford-en boeren smikkelplanken. Want niets is toch gezelliger om met vrienden of familie te spreken onder het genot van al die heerlijke gerechtjes van de boerderij?! Of kijk even in de Landwinkel voor de lekkerste olijven, tapenade en spreads voor een heerlijke tapas bij u thuis. En alleen deze week krijgt u op alle tapas producten 25% korting!

Beleving op de Zorgboerderij staat centraal!

Wij vinden het belangrijk om de Deelnemers een zinvolle dagbesteding te geven dichtbij de natuur. Het vele buiten wandelen, een kijkje nemen in de pluk of groentetuin is voor hen een prettig gevoel. Daarnaast zijn door onze tuinmannen Martin en Tidde prachtige bloembakken gemaakt waar de deelnemers in kunnen wroeten. Een middagje knutselen of jeu de boules is vaak ook iedereen voor in. Voor ouderen gaat bewegen toch iets moeilijker. Door de activiteiten die zij hier op de boerderij uitvoeren gaat het bewegen toch door.

Bedankt Juf! Bedankt Meester!

Het einde van het schooljaar nadert en wordt het tijd om de Juf of Meester te bedanken met een origineel afscheidscadeau. Bent u op zoek naar een leuk bedankje voor de juf of meester in de vorm van een leuke attentie voor het afgelopen school jaar? Kom dan gezellig langs in onze Landwinkel en daar vindt daar uw originele en betaalbare cadeau voor de Meester of Juf. Er zijn al cadeaus te krijgen vanaf €1,99.

Aanbiedingen van deze week!
  • Alle tapas (olijven, tapenade en spreads) 20% korting
  • Snijbonen uit de tuin, van €3,95 voor maar €2,50 per/kg
  • Italiaanse geitenkaas, licht verteerbaar en laag in lactose 20% korting!
  • Al het kippenvlees, 2e verpakking -50%!


Deze aanbiedingen gelden vanaf woensdag 11 juli t/m dinsdag 17 juli 2018

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie