Pluktuin = OPEN!

De eerste bloemen kunt u vanaf nu plukken voor een gezellig en kleurrijk veldboeket. Haal een mesje in de winkel en snij zelf de bloemen af. De hoeveelheid stelen van uw boeket bepaalt de prijs (€0,30 cent per steel). Leuk voor thuis maar nog leuker om kado te geven! Maak er een gezellig uitje van en geniet ook nog van een hapje of drankje in ons Theehuis Bij Kees & Sien.

Tip: Het gebakje van de maand is overheerlijk!

Theehuis Bij Kees & Sien ook op DINSDAG OPEN!

In de periode van juli t/m augustus kunt u ook weer op DINSDAG genieten in ons Theehuis Bij Kees & Sien. We hebben weer veel nieuwe lekkernijen op het menu staan. Een heerlijke ‘Uit de tuin wrap’ , ‘Salade Trio’ en de ‘Zomerse Bietjes. Wil u even genieten van Middellandse Zee sferen in eigen land? Dat kan gewoon op de Eekhoeve met onze Mediterrane Boerenland Tosti! En terug van weggeweest, de ‘Gehaktbal van Kees’ en ‘De Zoete Plank’!

Reserveren kunt u via de link hiernaast.

Reserveer een plekje in het Theehuis »
Er zijn weer Heerlijke kersen!

Geniet van de kersentijd! Haal kersen bij ons in de landwinkel of verwerk ze in onze kersencake bakmix. En wat dacht u van heerlijke kersenjam, kersensnoepjes of kersensap. Naast dat het volop kersentijd is, staat onze moestuin ook in volle bloei. We hebben diverse soorten sla, spinazie, prei, courgette, wortels, koolrabi, kapucijners, peultjes, sperziebonen, tuinbonen, snijbonen, diverse kolen, doperwten en heerlijke rode besjes. Lekker voor door de weeks of tijdens de barbecue in het weekend!

Deze week onder de aandacht!
  • Bedankjes voor de meester of juf, al vanaf €1,99.
  • Eekworstjes, voorgegaard dus heerlijk voor de bbq nu 20% korting
  • Courgette uit eigen tuin 2 voor €1,50
  • Smaaq Pikant en rijp belegen 35+ kaas, -25%

SmaaQ Rijp Belegen: harmonieus en rijp. Een echte Noord-Hollander. Vertroeteld vanaf de allerbeste melk tot en met zijn leeftijd van zestien weken.

SmaaQ Smeuïg Pikant: stevig, maar smeuïg op de tong. Een half jaar gerijpt. Pikant maar niet scherp (want zoutarm).

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie