Kom deze vakantie genieten op de Eekhoeve

Tijdens deze zonnige voorjaarsvakantie is het één en al gezelligheid op de Eekhoeve. Kom eens kijken naar de pasgeboren lammetjes of smikkel van een heerlijk ambachtelijk ijsje. Plof neer in ons Theehuis Bij Kees & Sien en geniet van een kopje koffie of thee met ons huisgemaakt gebak of proef van de verschillende boerenkazen in onze landwinkel. Vergeet vooral niet te genieten van de prachtige natuur om uw heen. Met wie komt u gezellig langs?

Op zoek naar echte biologische zuivel?

In ons Landwinkel assortiment vindt u: Weerribben Zuivel. Weerribben zuivel vestigt zich in ‘Klein Nederland’ midden tussen de rietvelden, graslanden en water. Diervriendelijkheid staat centraal; de koeien lopen het grootste gedeelte van het jaar buiten tussen de bloemetjes en kruiden en kunnen zelf bepalen wanneer ze gemolken willen worden.”

De producten van Weerribben Zuivel worden zoveel mogelijk op ambachtelijke wijze gemaakt. Dat betekent vooral dat de producten de tijd krijgen om smaak te ontwikkelen en dat de productiemethodes erg lijken op die van vroeger. De yoghurt wordt bijvoorbeeld warm afgevuld waardoor deze een mooie dikke structuur krijgt. Ook de karnemelk wordt echt gekarnd; de aangezuurde room wordt rondgeslingerd in een ton, waarbij de vetdeeltjes tegen de binnenwand blijven hangen. Zo ontstaat er niet alleen heerlijke karnemelk, maar ook ambachtelijke roomboter!

Proef deze heerlijke melk, yoghurt en toetjes zelf en u wilt niet meer anders!

Weerribben zuivel »
Aanbiedingen van deze week!
  • Rookworsten 2e verpakking voor de helft
  • Geitenkaas Fenegriek -20%
  • Bananen van €1.80 voor €1.49 p/kg
Aankomende evenementen op de Eekhoeve
  • 20 april: Pasen op de Eekhoeve
  • 11 mei: Lentedag
  • 6 juli: Midzomerfeest


Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten!

De Eekhoeve »

Afmelden voor deze nieuwsbrief / Bekijk de html-versie